نمایندگی تعمیر شیائومی

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

همه چیز درباره آبخوردگی گوشی

آبخوردگی گوشی یکی از مشکلاتی است که در عین سادگی خیلی خطرناک بوده و در صورت عدم توجه به آن میتواند به راحتی گوشی هوشمند شما را از کار بیندازد. بیشتر کاربران درک درستی از مفهوم آبخوردگی نداشته به همین دلیل ابتدا توضیح مختصری درباره این مشکل داده، سپس راهکارهای رفع آن را مطرح مینماییم پس اگر گوشی شما هم به طور ناخواسته به درون آب افتاده، این مقاله را از دست ندهید.

آبخوردگی گوشی چیست؟

ورود آب یا هرگونه مایع به درون موبایل را آبخوردگی میگویند شاید در نگاه اول بی اهمیت به نظر برسد اما مایعاتی که به درون گوشی شما وارد میشوند، به اولین حفره موجود روی برد اصلی نفوذ کرده و آن بخش یا بلوک را درگیر میکنند.

آبخوردگی چه مشکلاتی برای گوشی ایجاد میکند؟

خبر بد اینکه بیشتر شرکت ها و کمپانی های سازنده گوشی های هوشمند مسئولیت آسیب های ناشی از آبخوردگی را قبول نکرده و ضمانت نمیکنند از این رو لازم است با مشکلات گوشی آبخورده آشنا شده تا در مواقع لزوم بتوانید آن را سریعا برطرف نمایید.

اتصالی کردن برد اصلی

طبق تجربیات متخصصین هنگام افتادن گوشی در آب در مسیرهای مختلف برد اصلی اتصال کوتاه رخ داده و جریان الکتریکی در مسیر اشتباهی برقرار خواهد شد.

اتصال صحیح جریان الکتریکی به این گونه است که از قطب مثبت کانکتور گوشی خارج شده و به قطب منفی آن بازمیگردد حال با ریختن یک قطره آب روی این مدار، انتقال جریان از باتری به برد اصلی دچار مشکل شده و عملکرد آن مختل میشود.

خراب شدن باتری

آبخوردگی باعث داغ شدن باتری شده به گونه ای که بعد خالی شدن شارژ دیگر روشن نخواهد شد همچنین این مشکل روی اجزا و قطعات دیگری همچون دکمه های پاور، HOME، تعیین صدا، کابل های شارژ و… تاثیر گذاشته و عملکرد آن ها را با مشکل مواجه میکند.

آسیب دیدن مادربرد

یکی دیگر از مشکلات گوشی های آبخورده گم شدن مسیر مادر برد (برد اصلی) است به نحوی که آب بعد نفوذ به درون برد شروع به تبخیر کرده و بدنه گوشی هم بعد مدتی (حدود یک روز) کاملا خشک میشود اما نکته اصلی همین جاست.

بعد خشک شدن اجزا و قطعات گوشی آبخورده نوبت به روشن کردن ان میرسد که در بیشتر موارد با روشن نمودن گوشی تمام رویدادهای بد در برد اتفاق افتاده و تلفن همراه به کلی از کار می افتد به همین دلیل توصیه کارشناسان مرکز ما این است که هرگز تلفن همراه خود را بعد آبخوردگی روشن نکرده و بلافاصله به مراکز تعمیرات موبایل ببرید.

راهکارهای رفع آبخوردگی گوشی

خبر خوب این است که با انجام اقدامات و تکنیک هایی میتوانید گوشی آبخورده خود را نجات دهید اما قبل هر چیز باید نکاتی در این زمینه بدانید.

خاموش کردن گوشی آبخورده

طبق گفته های کارشناسان تعمیر موبایل برای نجات گوشی آبخورده تنها 2-3 روز وقت دارید همچنین اولین اقدام هنگام آبخوردگی گوشی، خاموش کرده سریع آن است.

الکتریسیته و آب دشمن یکدیگر بوده بنابراین اگر گوشی هوشمند شما درون آب افتاد، بلافاصله آن را از آب درآورده و خاموش کنید همچنین از دستکاری اجزا و قطعات آن بپرهیزید.

عدم استفاده از سشوار

خیلی کاربران برای خشک کردن سریع قطعات گوشی آبخورده از سشوار استفاده کرده که صدمات جدی به آن وارد میکند فرض کنید آب به بلوک وای فای یا کپسول نفوذ کرده و عملکرد آن ها را مختل میکند اما با گرفتن سشوار آب به بخش های نزدیک آی سی نفوذ کرده و خرابی گوشی را چندین برابر خواهد کرد.

دلیل دوم عدم استفاده از سشوار این است که باد گرم آن تاثیرات نامطلوبی روی قطعات الکترونیکی اسمارت فون و مادر برد خواهد گذاشت.

هرگز گوشی آبخورده را به شارژر نزنید

بزرگترین اشتباه کاربران این است که گوشی آبخورده خود را بلافاصله به شارژر متصل کرده که در این مواقع دستگاه دشارژ شده و به مدار اصلی فشار زیادی وارد میشود.

خشک کردن گوشی با هوای فشرده

برای خشک کردن سریع گوشی آبخورده خود میتوانید به جای سشوار از وسایل مکنده مثل جاروبرقی استفاده نمایید به این شکل که جاروبرقی را برای مدت کوتاه به سمت قطعاتی مثل سوکت شارژ و سیم کارت و جک هدفون بگیرید.

نکته مهم: استفاده طولانی مدت از جاروبرقی باعث جدا شدن اجزا و قطعات تلفن همراه خواهد شد.

قرار دادن گوشی درون کیسه برنج

یکی از ویژگی های برنج خشک این است که رطوبت را کامل به خود جذب میکند به همین دلیل برای خشک کردن گوشی آبخورده میتوان آن رابه همدت یک روز درون کیسه برنج خشک قرار داد.

قرار دادن تلفن همراه درون فریزر

برای انجام این کار ابتدا باتری گوشی راخارج کرده سپس آن را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 3 =