نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

فهرست مطالب

آموزش حذف حساب های کاربری در گوشی اندورید

داشتن چندین حساب Google در تلفن شما نه تنها می تواند موجب شلوغی اکانت های جیمیل در موبایلتان شد. همچنین در هماهنگی سازی، باتری بیشتری را نسبت به داشتن یک حساب واحد مصرف می کند. بنابراین ، اگر حساب های غیرضروری در تلفن خود دارید ، بهتر است آن را کاملاً از دستگاه حذف کنید. در این مطلب از موبایل آباد ، بیایید نگاهی سریع به چگونگی حذف حساب Google در تلفن Android خود بیاندازیم .

حذف حساب گوگل در گوشی اندروید

حذف حساب Google از Android یک کار ساده است. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که قفل تلفن خود را باز کنید و مراحل زیر را دنبال کنید:

  • در تلفن Android خود ، تنظیمات را باز کنید .
  • به پایین به حساب ها بروید . روی آن ضربه بزنید
  • روی حساب Google که می خواهید حذف کنید کلیک کنید.
  • روی حذف حساب ضربه بزنید . در صورت درخواست دوباره تأیید کنید.

در بعضی از تلفن ها ، باید “Google” را در بخش “کاربران و حساب ها” در تنظیمات انتخاب کنید و سپس حساب را انتخاب و حذف کنید.

اگر تنها یک حساب Google در تلفن موجود است ، برای تأیید مجوز حذف ، باید الگوی تلفن ، پین یا گذرواژه خود را وارد کنید. با حذف یک حساب ، داده های مرتبط با آن از تلفن ، از جمله مخاطبین ، ایمیل و تنظیمات حذف می شود.

حذف کردن حساب گوگل در گوشی دیگران

اگر حساب Google شما در تلفن شخص دیگری وارد شده است یا اگر فراموش کرده اید از سیستم رایانه عمومی خارج شوید ، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید تا آن را از راه دور از هر دستگاه دیگری حذف کنید.

برای این کار کافیست:

  • مرورگر خود را باز کنید و به https://myaccount.google.com/device-activity بروید .

اگر از قبل با حساب Google خود وارد سیستم نشده اید، در اینجا ، لیستی از دستگاه هایی را که با حساب خود وارد سیستم شده اید مشاهده خواهید کرد.

  • روی سه نقطه روی دستگاه خاصی ضربه بزنید و روی خروج کلیک کنید .

اگر حساب گوگل خود را پاک کنیم چه می شود؟

برای مبتدیان ، حذف یک حساب به معنای حذف آن نیست. با حذف آن ، اطلاعات مرتبط با آن از طریق ایمیل ، مخاطبین و غیره از تلفن شما پاک می شود. در مقابل ، با حذف حساب ، حساب ، از جمله عکس ، ایمیل ، مخاطب و موارد دیگر ، برای همیشه حذف می شود.

حذف دائمی حساب Google

  • مرورگر را باز کنید و به myaccount.google.com بروید .
  • روی داده و شخصی سازی در سمت چپ کلیک کنید .
  • به پایین بروید و “بارگیری ، حذف یا برنامه ریزی برای داده های خود را انجام دهید”.
  • در اینجا ، روی حذف سرویس یا حساب خود کلیک کنید .
  • سپس ، روی حذف حساب خود ضربه بزنید .
  • همچنین می توانید سرویس Gmail خود را به صورت جداگانه حذف کنید – در اینجا یک راهنمای دقیق برای آن وجود دارد.
  • اگر هنوز نمی خواهید حساب را حذف کنید ، می خواهید از اعلان ها اجتناب کنید یا باتری را در هنگام همگام سازی متوقف کنید ، می توانید به صورت دستی اعلان های Gmail را غیرفعال کرده و در تلفن خود همگام سازی کنید.
0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =